Logan acteur scoort rol in Disney+ serie Loki

  Voor 2021 kunnen we een grote naam in een van de nieuwe Marvel Disney+ series verwachten. Volgens Discussing Film zal niemand minder dan bekend acteur Richard E. Grant zich bij de serie 'Loki' toevoegen. Welke rol Grant gaat spelen is nog niet bekend, maar veel fans hebben al hun speculaties.

  @Marvel Studios

  Nieuwe Marvel schurk?

  We zijn inmiddels al achter een paar dingen van de nieuwe Loki-serie gekomen. Zo zal Tom Hiddleston niet alleen terugkeren als de God of Mischief, maar zullen er ook een hoop nieuwe personages in de serie verschijnen. Het meest recente nieuws is dat Richard E. Grant de cast zal versterken. Het zal niet de eerste keer zijn dat de bekende acteur in een Marvel gerelateerd project te zien zal zijn.

  In 2017 speelde hij nog in Logan, de laatste film waarin we Hugh Jackman als Wolverine konden zien. In deze film speelde Grant de rol van wetenschapper Zander Rice. Welke rol Richard E. Grant in Loki zal spelen, is nog onbekend. Toch denken veel fans dat Grant de tijdreizende Marvel schurk Kang The Conqueror zal spelen. Er gaan namelijk al een tijdje geruchten rond dat deze bekende schurk in de Disney+ serie geïntroduceerd zal worden.

  Vertraging

  Helaas is de productie van Loki, net als vele andere films en series, momenteel stilgelegd vanwege het coronavirus. Omdat het nog niet zeker is hoe lang het zal duren voor de productie weer verder kan gaan, is er een kans aanwezig dat de releasedate van de serie verschoven zal worden. Ook de andere Marvel series WandaVision en The Falcon and the Winter Soldier zullen vertraging oplopen.

  Loading...
  x

  ┬ę 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.