WhatsApp update zorgt voor handige nieuwe functies

News
woensdag, 22 maart 2023 om 14:30
whatsapp g644384112 1920f1658738905
WhatsApp komt binnenkort met een update om een aantal handige nieuwe functies toe te voegen. Zo zal het een stuk makkelijker worden om je groepen te managen.
In Nederland wordt WhatsApp door enorm veel mensen gebruikt. Het is met name handig om te communiceren tussen grote groepen en het gros van de gebruikers zijn dan ook onderdeel van meerdere groepsgesprekken. Soms zijn het er zoveel, dat je door de bomen het bos niet meer kan zien.
WhatsApp komt daar binnenkort met een update, die een paar handige nieuwe functies gaat toevoegen aan de app. Dat heeft het bedrijf bekendgemaakt in een blogpost. De update draait deze keer puur om groepsgesprekken.

Welke functies worden er toegevoegd?

De eerste nieuwe functie die wordt toegevoegd, is de mogelijkheid om te checken in welke groepen je zit samen met een bepaald persoon. Zoek je bijvoorbeeld een groepsgesprek over een uitje die je gepland hebt staan, dan kan je die vinden bij de groepsgesprekken waar je samen in zit met één van je beste vrienden.
De andere functie zorgt voor meer controle voor admins van communities. WhatsApp heeft naar eigen zeggen een makkelijke tool gemaakt, waardoor admins de mogelijkheid krijgen om te bepalen wie zich wel of niet bij de groep kan aansluiten.

Populair Nieuws