Update - WhatsApp gebruikers hebben last van storing

News
woensdag, 02 augustus 2023 om 17:49
whatsappf1631522124
Er lijken problemen te zijn met WhatsApp. Er stromen veel meldingen van een storing binnen via Allestoringen. In een kwestie van minuten was er al een piek van meer dan 2500.

Update - WhatsApp storing snel weer voorbij

De storing bij WhatsApp lijkt van korte duur te zijn geweest. Het aantal meldingen is alweer bijna terug op een normaal niveau, nadat het net zo snel en plotseling begon te dalen als het gestegen was. Mogelijk volgt er nog een piek, maar zoals het er nu uitziet, heeft de storing maar ongeveer een uur geduurd.
Oorspronkelijk bericht:
Er lijken problemen te zijn bij WhatsApp. Er wordt veel melding gemaakt van een storing. Bij Allestoringen is een grote piek te zien en ook op Twitter zijn in het afgelopen halfuur veel berichten geplaatst over een storing.
Die berichten komen bovendien van over de hele wereld. De problemen lijken zich dus niet te beperken tot Nederland. Wel behoort Nederland tot de landen waar WhatsApp door praktisch iedereen gebruikt wordt om berichten te sturen, dus mocht je problemen ervaren, dan is dat hier mogelijk extra vervelend.

Wanneer is de WhatsApp storing voorbij?

Het is moeilijk te zeggen wanneer je weer normaal kunt appen. Er is weliswaar een Twitter-account dat de status van WhatsApp deelt, maar de Tweets van dat account zijn niet zomaar zichtbaar. Als jouw berichten niet doorkomen ziet er dus niet veel anders op dan af te wachten tot alles weer werkt.

Populair Nieuws