Wereldwijde storingen op WhatsApp en Facebook

News
donderdag, 10 december 2020 om 16:00
whatsappf1632217801
De laatste dagen last gehad van storingen op Facebook, Instagram, WhatsApp of Messenger? Je bent zeker niet de enige. Duizenden mensen lieten de afgelopen week weten dat één of meerdere van deze apps niet werkten zoals ze gewend waren. Wereldwijd blijkt dit probleem aanwezig te zijn en dat is in Nederland helaas niet anders.

Verschillende problemen

De problemen van de apps verschillen nog al. Sommige mensen hebben last van bijvoorbeeld berichten die niet verzonden worden, maar bij anderen werken de apps helemaal niet. In Nederland zijn er vooral rondom Facebook, Instagram en Messenger problemen. Over Whatsapp zijn nog weinig klachten geweest binnen ons land.
Waar de problemen precies vandaan komen is volgens Facebook zelf nog niet geheel bekend, wel wordt er aangegeven dat er keihard gewerkt wordt aan een oplossing voor de problemen. Dit vertelt een woordvoerder van de enorme social media app aan Reuters. Meestal duren dit soort problemen niet lang, dus ook nu hebben er hoop dat het snel opgelost zal worden.

Storingen hinderen veel mensen

Deze problemen worden natuurlijk niet bepaald gewaardeerd wereldwijd. De vier apps worden natuurlijk erg veel gebruikt en vooral WhatsApp is voor velen een ontzettend belangrijke app. Contact houden met bepaalde mensen zal natuurlijk een stuk moeilijker worden als WhatsApp niet werkt op je telefoon. Ook Facebook en Instagram worden dagelijks ongelofelijk veel gebruikt, waardoor veel mensen behoorlijk last zullen hebben van deze storingen.
Hebben jullie zelf veel last gehad van de storingen? En zo ja op welke app(s)? Laat het ons weten!

Populair Nieuws