PS5 update brengt DualSense en systeemverbeteringen

  Sony heeft een PS5 update uitgebracht die de DualSense controller en de systeemprestaties zou moeten verbeteren. De volledige beschrijving van de PS5 update kun je vinden op de PlayStation website. De voornaamste verbeteringen zijn gedaan bij de DualSense controller en het systeem zelf. En dat was ook meer dan nodig.

  PS5 update brengt verbeteringen

  De update voor de PS5 moet een aantal problemen gaan oplossen. Zo moeten er problemen met data transfers en downloads worden opgelost. Hopelijk gaat het hier om de PS5 crashes die voorheen zijn voorgevallen. Het is namelijk geen geheim dat de PS5 release niet zonder slag of stoot ging. Meerdere bronnen meldden dat de PS5 volledig crashte of vastliep tijdens hele normale zaken. Zo kon je bepaalde games niet spelen zonder een fabrieksherstel te doen en was de PS5 verkeerde game-versies aan het downloaden.

  Laten we hopen dat deze update dit allemaal zal oplossen. Natuurlijk is dit waarschijnlijk te veel gevraagd, maar we kunnen het alleen afwachten.

  PS5 update ook voor de DualSense controller

  Als je de update hebt gedaan wordt er ook gevraagd om jouw DualSense controller te verbinden zodra je de console weer aanzet. Zo kan de controller ook een update ontvangen. Er zijn geen grote patch notes te lezen voor de controller, dus het zou hier waarschijnlijk gaan om een aantal kleine problemen.

  Hebben jullie al een PS5 weten te bemachtigen? Laat het ons weten in de comments. Vertel ons ook welke games jij als eerste gaat spelen op de PS5.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.