Weer mooie kortingen in Nintendo eShop sale

News
vrijdag, 18 maart 2022 om 17:30
h2x1 nintendoeshop websiteportal nlnlf1605541460
Het is bij Nintendo geregeld raak met mooie kortingen. Ook deze week kun je weer een hele serie topgames scoren voor een zacht prijsje. In de eShop zijn namelijk veel indie-games met korting te scoren.
Nintendo games zijn zelden afgeprijsd, maar dat betekent niet dat je op Nintendo-platforms altijd maar het volle pond hoeft te betalen. Want er zijn natuurlijk nog veel meer games op de Switch dan alleen die van Nintendo zelf. Zo heb je toch af en toe een meevaller.

Veel indie-games met korting

Op dit moment loopt er bijvoorbeeld een mooie actie voor indie-games. Een aantal bekende games die in de aanbieding zijn, zijn bijvoorbeeld A Hat in Time en Hades. Maar er zijn ook wat grotere titels in de aanbieding, zoals Monster Hunter Rise en NEO: The World Ends with You. Er is in ieder geval genoeg te scoren en wij zetten wat mooie deals op een rij
A Hat in Time - 13,99 euro
A Short Hike
- 4,89 euro
Castle Crashers Remastered
- 10,19 euro
Dead Cells
- 14,99 euro
GRIS
- 5,09 euro
Hades
- 16,24 euro
Hotline Miami Collection
- 12,49 euro
Katana Zero
- 8,99 euro
Monster Hunter Rise
- 39,99 euro
NEO: The World Ends With You - 29,99 euro
OlliOlli World
- 23,99 euro
Er is natuurlijk nog veel meer in de aanbieding. Je kunt hier een heel overzicht zien van alles wat je in de eShop kunt scoren. Mocht het niets voor je zijn, dan loopt er ook een stevige sale in de PSN Store.
Mocht je meer op zoek zijn naar wat hardware, bijvoorbeeld een tv om op te gamen, dan kun je ook je voordeel pakken. Bij Media Markt lopen nog tot zondag Mega Deals.

Populair Nieuws