Laatste kans: mooie deals op tech bij MediaMarkt

News
vrijdag, 18 maart 2022 om 13:00
Wie zich niet scheel wil betalen aan tech doet er goed aan om zoveel mogelijk aanbiedingen in de gaten te houden. Gelukkig zijn die er vaak ook wel. Zo kun je nog tot het einde van het weekend flink besparen met de Mega Deals van MediaMarkt.
Ben je last minute nog op zoek naar een tv om het nieuwe F1 seizoen op te kijken? Of wordt het onderhand echt tijd voor een nieuwe computer? Goed nieuws, want je kunt nu veel tech met korting scoren bij MediaMarkt.

De mooiste Mega Deals op een rij

Als je snel bent kun je nu wat mooie producten, waaronder smart-tv’s, monitoren en laptops, met korting scoren. Wij zetten alvast een aantal van de mooiste deals op een rij.
Uiteraard zijn er nog meer deals te scoren, ook op heel andere soorten producten. Alle aanbiedingen zijn hier te vinden. Wees er alleen wel snel bij, want deze Mega Deals lopen al op zondag 20 maart af. Veel tijd om nog wat mee te pakken heb je dus helaas niet.
Als je al gebakken zit qua hardware is het niet gezegd dat je geen mooie deals mee kunt pakken. Je kunt bijvoorbeeld hoge kortingen op PlayStation-games scoren in de PSN Store. Ook bij Bol.com wordt lekker gestunt met PlayStation- en Switch-games.

Populair Nieuws

Laatste Reacties