'Wednesday krijgt niet alleen een tweede seizoen, maar ook spin-off'

News
maandag, 18 december 2023 om 13:30
wednesday s1 e3 00 34 53 17r 1f1669801503
Het eerste seizoen van Wednesday was een groot succes. Nu lijkt Netflix daarom ook te komen met een spin-off, met één van de andere personages in de hoofdrol.
Door de jaren heen zijn er meerdere films en series geweest over de Addams Family, de familie van misfits en vreemde figuren. Vorig jaar is er nog een serie aan de lijst toegevoegd met de komst van Wednesday op Netflix, een serie die gericht is op de dochter van familie.
De nieuwe serie was een groot succes op de streamingdienst en het duurde niet lang voordat er groen licht werd gegeven voor een tweede seizoen. De show was zelfs zo populair, dat Netflix van plan is om een spin-off te maken. Dat meldt Bloomberg.

Waar gaat de spin-off over?

In plaats van Wednesday zal de nieuwe serie naar verluidt draaien om Uncle Fester. Het personage wordt gespeeld door Fred Armisen in de show en is een favoriet karakter onder de fans. Wanneer de spin-off precies moet verschijnen is nog niet bekend. Het tweede seizoen van Wednesday staat gepland voor 2024.
In totaal is Uncle Fester ondertussen door negen verschillende acteurs gespeeld in de verschillende films en series, met Jack Coogan als de originele versie in The Addams Family serie. Het personage was bij velen bekend door de portrayal door Christopher Lloyd (Doc Brown in Back to the Future) in The Addams Family en Addams Family Values.