Wat wordt de eerste gratis game in de Epic Mega Sale?

News
donderdag, 16 mei 2024 om 11:00
epic gamesf1645113725
Vandaag gaat de grote Epic Mega Sale van start. Dat betekent niet alleen enorm veel games met hoge kortingen, Epic geeft traditiegetrouw ook een vrachtlading aan gratis games weg gedurende de sale.
Waar Epic meestal al een week van tevoren vertelt welke game gratis weggegeven zal worden, houdt Epic de kaarten nu stevig tegen de borst. Waar normaliter de aankondiging voor de volgende gratis game staat, is nu alleen een plaatje van een gesloten kluisdeur te zien, samen met een teller die de aftrap betekent van de grote Mega Sale en de bekendmaking van de eerste gratis game.

Epic geeft een hint

Inmiddels heeft Epic al wel een hint gegeven wat de eerste gratis game zou kunnen gaan worden. Op X verscheen een korte post met een wat onduidelijke gif. Sinds het verschijnen van deze post breekt het internet op diverse fora, op YouTube en op X het hoofd over wat de eerste gratis game zou kunnen zijn. Op Reddit gaan diverse suggesties rond, waaronder Dragon Age Inquisition, maar ook Watch Dogs Legion en Ghostwire Tokyo komen veelvuldig langs. Een minder vaak genoemde suggestie is de kattengame Stray.
Ook billbil-kun heeft zich in gemengd in de discussie. Volgens hem zal de eerste gratis game toch echt Dragon Age Inquisition Game of the Year Edition worden. Dragon Age Inquisition is een game van Bioware uit 2014.
De vault opent vanavond om zes uur, dus op dat moment zullen we zeker weten welke gratis game Epic Games weg geeft. Uiteraard melden we dat ook weer, hier op XGN.
De Mega Sale in de Epic Games Store start vandaag op 16 May 2024 om 18:00 uur en loopt tot 13 juni. Onbekend is nog of de games dagelijks gaan wisselen en hoe veel games er in totaal weggegeven gaan worden, maar uiteraard houden wij jullie ook daarvan op de hoogte.

Populair Nieuws