Wat hebben wij deze week uitgespeeld, gekocht en gekeken? (week 27)

News
zondag, 10 juli 2022 om 16:00
midgarf1657025793
Gegroet Kupo! Ohh, excuses. Wij zitten met onze hoofden nog ergens anders. Maar niet gevreesd, we kunnen ons werk online inleveren. Dus waar ons hoofd is maakt niet uit. Dus hier is de 27e editie van uitgespeeld, gekocht en gekeken van dit jaar!

Arran

Uitgespeeld: Final Fantasy VII Remake Intergrade (pc)
Gekocht: -
Gekeken: -
Zoals jullie trouwe lezers natuurlijk al lang gelezen hebben, hebben wij deze week Intergrade gereviewd op pc. Ik moest er flink voor aan de bak, want vijfenveertig uur game in een kleine twee weken spelen is een aardige taak als je daarnaast ook fulltime werkt én een nieuwe DnD campagne aan het maken bent voor je broertje en zusje. En de reviews schrijven zichzelf niet! Waarom doe ik dit ook alweer?
Ik had VII Remake al gespeeld op PS5, en ervaarde voor het hoofdspel weinig verschil. Maar Intergrade was een nieuwe ervaring. En daar ben ik dik tevreden over. Het is vlotter, er is meer afwisseling en Yuffie is met deze kortere speelduur toch een stuk aangenamer dan Cloud, die alles met zuchten en steunen doet. Daarvoor moesten we zelf al door een tienerfase, we hoeven het niet opnieuw te beleven! Nu moeten we weer een halfjaar wachten op Rebirth...

Marcus

Uitgespeeld: -
Gekocht: -
Gekeken: Baymax!
Onlangs verschenen er zes shorts op Disney+ rondom de knuffelbare verpleginsrobot Baymax, uit Big Hero 6. Aangezien dat één van mijn favoriete films is besloot ik deze shorts te kijken. Er is weinig mis met de serie. Sterker nog, op zichzelf is hij best goed, maar hij staat behoorlijk in de schaduw van Big Hero 6.
Dat gezegd hebbende is het een prima manier om een uurtje te besteden. Baymax blijft een bijzonder leuk en grappig personage. De vijfde aflevering was mijn favoriet. Daarin raakt Baymax in de problemen door een wat egoïstische kat. Art imitates life, zullen we maar zeggen.