Wat hebben we deze week uitgespeeld, gekocht en gekeken? (Week 35)

News
zondag, 18 september 2022 om 16:00
mejores habilidades de jedi fallen order 155190f1606751936
Het is ondertussen midden september. Het wordt kouder, de zon gaat eerder onder en de pepernoten liggen alweer twee weken in de schappen. Handig, want pepernoten zijn uitstekend voer voor tijdens het gamen. Hier is wat wij deze week hebben uitgespeeld, gekocht en gekeken.

Marcus

Uitgespeeld: Star Wars Jedi: Fallen Order
Gekocht: -
Gekeken: DuckTales (seizoen 2)
Deze week heb ik Star Wars Jedi: Fallen Order uitgespeeld. Ik hoorde al jaren dat deze game geweldig en gelukkig stelt hij niet teleur. Sommige mensen wekten de indruk dat de game nagenoeg perfect was. Dat is niet het geval, maar hij is wel heel goed. Het verhaal is goed, het gebruik van zowel je lightsaber als de Force voelt goed en het is leuk om je omgevingen te ontdekken. Dathomir en sommige bosses waren even doorbijten, maar ik heb genoten.
Verder heb ik seizoen 2 van de DuckTales reboot afgekeken. Het blijft een zeer vermakelijk serie, maar ik heb één ding om over te zeuren: Waar is seizoen 3? Het is nu ruim 2 jaar geleden uitgezonden, maar het staat nog steeds niet op Disney+. Een rechtenprobleem kan het volgens mij niet zijn, maar wat dan wel het probleem is kan ik niet bedenken. Is er iemand vergeten om de "zet op Disney+"-knop om te zetten? Ik wil meer, Disney. Geef DuckTales seizoen 3!
guia de crafting de divinity original sin 2 118839

Arran

Uitgespeeld: -
Gekocht: Divinity: Original Sin 2
Gekeken: Brooklyn Nine-Nine
Op maandag hebben wat vrienden en ik de gebruikelijke 'gamen met de bois' avond. Een leuke manier om in contact te blijven met vrienden van de middelbare school. Op het moment maken we onze weg door Wonderlands. Maar tijdens een wat buggy en haperige sessie begonnen we ons allemaal af te vragen wat voor games er in de toekomst staan. Een van mijn vrienden liet weten dat Divinity 2 in de aanbieding is op Steam. Dus besloten de twee van ons die het spel nog niet hadden per direct aan te schaffen.
Ook heb ik eindelijk het laatste seizoen van Brooklyn Nine-Nine afgekeken. Eerlijk is eerlijk, ik geloof niet dat ik het zo grappig vind als eerdere seizoenen. Er waren gewoon wat dingen anders die de ervaring net dat kleine beetje dempten. Onvermeidelijk, natuurlijk, met hoe covid en het gedoe rondom politiegeweld een impact heeft op de productie van de serie. Maar toch. Dat gezegd hebbende ben ik wel blij dat Nine-Nine in gaat op het gebeuren rondom de politie. Ook was de afsluiter écht een topper. Anders gezegd, dit is misschien een meer emotioneel seizoen dan wat ervoor kwam. En dat heeft ook wel wat.