Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

  De laatste week van januari zit er alweer op en het weekend staat voor de deur. Dit weekend is de Brexit, maar er is ook genoeg tijd om te gamen. Afgelopen week hebben wij weer niet stil gezeten. Natuurlijk delen we graag wat wij uitgespeeld en gekocht hebben. Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

  Roland

  Gekocht: Kingdom Come: Deliverance

  Uitgespeeld: -

  Ik heb afgelopen weekend Kingdom Come: Deliverance aangeschaft. Ik had de game eerder al op de PlayStation 4, vond het supervet, maar op de console waren er nogal wat performance issues. Sinds kort heb ik een nieuwe gaming PC en aangezien de game in de sale was op Steam, kon ik hem niet laten liggen. Ik heb er nu alweer zo'n zeven uur in zitten. Geweldige RPG, wel met zijn issues, maar heel vet. Wat ik vooral heel vet vind is dat je geen superhero-type karakter bent, je bent gewoon een peasant en dat merk je. Je bent zwak, je moet alles leren etc. Ook de setting is heel tof en ik geloof in ieder geval gedeeltelijk waargebeurd.

  Rox

  Gekocht: -

  Uitgespeeld: GRIS

  Ik heb afgelopen week mijn Switch maar weer eens afgestoft. ik verkeer een klein beetje in de fase van mijn leven waarop ik weinig tijd heb voor games, maar het ook minder belangrijk vind dan andere dingen in het leven. Dus dat betekent weinig gamen. Maar Gris was ik vorig jaar al mee begonnen, had 't alleen niet afgemaakt. Nu dus wel. Het is een prachtige game (zoek maar eens op!), ik heb alleen geen flauw idee wát ik nu precies allemaal gedaan of gezien heb. Ik moet het existentiële bestaan nog even ontrafelen, maar daar heb ik mijn beste vriend Google voor!

  Leslie

  Gekocht: Layers of Fear

  Uitgespeeld: The Witcher 3: Wild Hunt

  Ik heb deze week eindelijk na een half jaar The Witcher 3 uit kunnen spelen. Wat een tof spel was dat. Er was zo veel te doen en je verveelde je voor geen seconde. Toen ik het eenmaal uit had gespeeld voelde ik me serieus gewoon leeg en wilde ik alleen maar meer. Gelukkig kan ik nog beginnen aan de DLC's.
  Daarnaast heb ik deze week nog Layers Of Fear kunnen kopen. Heb al heel lang geen horrorgame meer gespeeld, dus ik kijk er erg naar uit!

  Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

  De redactie is flink bezig geweest met gamen. Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

  The Witcher 3: Wild Hunt

  Verkijgbaar vanaf 19 may 2015

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.