Reageer en Win: Call of Duty Modern Warfare T-shirts en Crash zonnebrillen

  We zijn weer terug met een nieuwe Reageer en Win. Deze week geven we T-shirts weg van de nieuwste Call Of Duty game: Modern Warfare (maat L) en zonnebrillen van Crash Team Racing Nitro-Fueled. We maken ook de winnaar bekend van Life Is Strange 2. Lees dus gauw verder om te kijken wat je moet doen om dit te kunnen winnen en om te weten wie de winnaar is van de vorige Reageer en Win!

  Winnaar afgelopen week

  Vorige week maakten jullie kans op Life Is Strange 2 voor de Xbox One! Daarvoor moesten jullie reageren op minimaal 3 artikelen.

  Deze week kan er maar een winnaar zijn. Degene die er met de game vandoor gaat is Likwit_snake

  Van harte gefeliciteerd. Stuur even een mailtje naar r.v.d.helm@xgn.nl en dan krijg je de game toegestuurd!

  Reageer en Win – Call of Duty: Modern Warfare T-Shirts en Crash zonnebrillen

  Deze week is het tijd voor een nieuwe prijs. In samenwerking met Activision geven we twee T-shirts (maat L) weg van de Modern Warfare reboot en twee zonnebrillen van Crash Team Racing Nitro-Fueled. Tevens doen we een nieuwe prijs in de doos voor de kwartaalprijs. We doen er namelijk Anthem bij voor de Xbox One.

  Om kans te maken op de T-shirts en zonnebrillen dien je komende week op minimaal 3 artikelen te reageren op de website. Doen dus! Om kans te maken op de kwartaalprijs dien je gewoon 3 maanden lang met regelmaat te reageren. We houden van reacties! Bedankt weer en tot volgende week!

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter en Instagram!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  Call of Duty: Modern Warfare (2019)

  Verkijgbaar vanaf 25 october 2019

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.