Reageer en Win: Call of Duty Modern Warfare T-shirts en Crash zonnebrillen

Article
vrijdag, 31 januari 2020 om 17:00
img 20200131 164942f1595430752
We zijn weer terug met een nieuwe Reageer en Win. Deze week geven we T-shirts weg van de nieuwste Call Of Duty game: Modern Warfare (maat L) en zonnebrillen van Crash Team Racing Nitro-Fueled. We maken ook de winnaar bekend van Life Is Strange 2. Lees dus gauw verder om te kijken wat je moet doen om dit te kunnen winnen en om te weten wie de winnaar is van de vorige Reageer en Win!

Winnaar afgelopen week

Vorige week maakten jullie kans op Life Is Strange 2 voor de Xbox One! Daarvoor moesten jullie reageren op minimaal 3 artikelen.
Deze week kan er maar een winnaar zijn. Degene die er met de game vandoor gaat is Likwit_snake
Van harte gefeliciteerd. Stuur even een mailtje naar [email protected] en dan krijg je de game toegestuurd!

Reageer en Win – Call of Duty: Modern Warfare T-Shirts en Crash zonnebrillen

Deze week is het tijd voor een nieuwe prijs. In samenwerking met Activision geven we twee T-shirts (maat L) weg van de Modern Warfare reboot en twee zonnebrillen van Crash Team Racing Nitro-Fueled. Tevens doen we een nieuwe prijs in de doos voor de kwartaalprijs. We doen er namelijk Anthem bij voor de Xbox One.
Om kans te maken op de T-shirts en zonnebrillen dien je komende week op minimaal 3 artikelen te reageren op de website. Doen dus! Om kans te maken op de kwartaalprijs dien je gewoon 3 maanden lang met regelmaat te reageren. We houden van reacties! Bedankt weer en tot volgende week!
call of duty modern warfare captain price uhdpapercom 4k 8f1574417701

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter en Instagram!
Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).

Populair Nieuws

Laatste Reacties