Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken? (week 50)

  Hoewel de Sint het land al even uit is, hebben we een aantal toffe cadeaus van hem gekregen. Natuurlijk zijn we in de week nadat de goedheiligman het land uit is gegaan ook flink aan de bank gegaan met games en films. Wat heb jij uitgespeeld, gekocht of gekeken in week 50?

  Theo

  Uitgespeeld: Gears Tactics
  Gekocht: Cyberpunk 2077
  Gekeken: -

  De afgelopen week had ik in mijn ene hand een Snub Pistol en in de andere een Lancer vastgelijmd zitten. Ik speelde namelijk behoorlijk wat Gears Tactics. Niet gek ook, gezien Gears of War een franchise is waar ik altijd weer van smul. Nu is Gears Tactics iets complet anders dan de titel uit de shooterfranchise, maar ik heb echt gesmuld van de game van A tot Z. Voor een uitgebreide review van Gears Tactics kun je hier terecht!

  Verder heb ik deze week eindelijk Cyberpunk 2077 binnen gekregen. De game heeft een tijdje op zich laten wachten en jammer genoeg komt hier voor mij nog een tijd bij. De komende tijd heb ik namelijk geen minuut over om aan de game te beginnen. Waarschijnlijk gaat de seal in januari pas los en dan ga ik meteen Night City onveilig maken!

  Mark

  Uitgespeeld: -
  Gekocht: PlayStation 5
  Gekeken: -

  Ik maakte een foto,
  ik zette mijn schoen,
  en keek CoolBlue toen lief aan,
  oOm er iets mee te doen.

  De eerste ronde, helaas,
  een leeg schoentje voor mij,
  Maar vanochtend kwam Sint,
  toch nog even voorbij.

  Is het misschien een router?
  Of een kleine cooling fan?
  Neen, het is een PS5,
  omdat ik een braaf kindje ben.

  Aram

  Uitgespeeld: -
  Gekocht: -
  Gekeken: Deadly Class

  Afgelopen week heb ik de serie Deadly Class gezien. Het is een hele maffe serie, maar echt ontzettend vermakelijk. Ik heb erg genoten van de serie, daarom baalde ik er ook ontzettend van toen ik erachter kwam dat hij gecanceld is na het eerste seizoen.

  Pepijn

  Uitgespeeld: -
  Gekocht: -
  Gekeken: The Minimalist: a Meaningful Life

  Twee weken geleden schreef ik in deze rubriek dat ik de Netflix documentaire Minimalism had gekeken. Inmiddels zijn de mannen achter de docu, Joshua Field Millburn en Ryan Nicodemus bezig met een vervolg hierop. Maar ondertussen hebben ze ook al een YouTube serie als verlengde van de docu gemaakt; The Minimalist: a Meaningful Life. Ik vond deze serie weer erg leuk en interessant om te zien.

  Cyberpunk 2077

  Verkijgbaar vanaf 10 december 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.