Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken (week 40)?

  De laatste week zit van september zit er alweer op. Terwijl we al voorzichtig een plekje vrijmaken voor de PS5 en Xbox Series X, zijn we de afgelopen week volop aan de slag gegaan met games, series en films. Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken?

  Warner Bros. Pictures

  Remco

  Uitgespeeld: Hades (Nintendo Switch)
  Gekocht : Hades (Nintendo Switch)
  Gekeken: Tenet

  Hades is voor mij de beste roguelike en misschien wel de beste game van dit jaar. Ik ben normaliter nooit een fan van dit genre, maar deze is echt geweldig. Van de stijl tot aan de gameplay, alles klopt gewoon. Zeker een immens grote aanrader!
  Verder heb ik Tenet gekeken. Tja wat moet je erover zeggen? Een complete mindfuck die steeds maar erger en erger wordt. Ik kwam er ook pas later achter dat de hoofdrolspeler de zoon van Denzel Washington is. De appel valt niet ver van de boom in ieder geval.

  Theo

  Uitgespeeld: -
  Gekocht: Kirby Fighters 2
  Gekeken: Utopia

  Deze week ben ik aan de slag gegaan met Kirby Fighters 2. De kleine roze veelvraat is weer terug in het tweede deel van Kirby Fighters. Hoewel de eerste game eigenlijk alleen een minigame was die later als stand-alone titel op de 3DS uitkwam, vond ik deze toch erg tof. Ik was dan ook aangenaam verrast toen Nintendo de game ineens uit de hoge hoed toverde. De verschillende karakters zijn erg tof en de verhaallijn is eigenlijk precies wat je van Kirby mag verwachten. Binnenkort lees je er alles over in de Kirby Fighters 2 review!

  Verder heb ik op Amazon Prime Video de nieuwe serie Utopia gekeken. Toen de trailer voorbij kwam, was ik erg benieuwd naar de serie. Utopia draait om een comic die om de een of andere reden allerlei ziektes in de wereld voorspelt. Een groepje mensen ontdekt dit en gaat op onderzoek uit. Het klinkt als een tof concept, maar jemig wat valt het resultaat tegen. Het acteerwerk van het gros van de cast is niet best en het plot gaat alle kanten op. Uiteindelijk was ik stiekem blij dat ik bij het einde aangekomen was. Het zal mij verbazen als hier een tweede seizoen van komt.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.