Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken (week 23)

News
zondag, 13 juni 2021 om 16:00
ratchet clank rift apart reviewf1623072922
De week zit er weer op en de eerste E3 2021 livestreams zijn al voorbij gekomen. Intussen schijnt het zonnetje heerlijk en is er genoeg te bingen en natuurlijk te spelen. Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken?

Luuc

Uitgespeeld: Ratchet & Clank Rift Apart
Gekocht: -
Gekeken: -
Deze week heb ik Ratchet & Clank Rift Apart nog verder uitgespeeld. Eigenlijk was dat vorige week al het geval, maar toen mocht ik wegens het review-embargo nog niks zeggen. Inmiddels heb ik ook de Platinum binnen van de game en heb ik vrijwel alles gedaan wat ik kan doen. Ik moet zeggen dat ik nog wel verder ga spelen in m'n tweede playthrough, want dat heeft de game meer dan verdiend. Wat een pareltje is het zeg. In de review lees je precies waarom!

Marcus

Uitgespeeld: -
Gekocht: -
Gekeken: Finding Dory
Deze week heb ik Finding Dory gekeken. Ik had hem in de bioscoop niet meegepakt, maar ik wilde hem wel al die tijd graag zien. Hij valt niet tegen, maar hij is - zeker tegen het einde - wat over the top vergeleken met Finding Nemo. Gevoelsmatig mist hij ook iets dat Finding Nemo wel had, de hoofdpersonages maken naar mijn idee weinig tot geen persoonlijke ontwikkeling door. De film is het kijken waard, maar het is geen Finding Nemo.

Mark

Uitgespeeld: -
Gekocht: -
Gekeken: Demon Slayer Mugen Train en Nobody
Na lang wachten mochten de bioscopen hun deuren weer openen. Als trouw popcornverslinder en Pathé pas houder stond ik er direct klaar voor. Inmiddels ben ik al twee keer geweest en zondag kijk ik ook de eerste wedstrijd van het Nederlands elftal op het grote scherm. Demon Slayer Mugen Train was een toffe film die helaas iets te lang doorgaat. De animatie is prachtig en animefans zullen het hier zeker naar hun zin hebben, al moet je de laatste 20 minuten gewoon even negeren.
Waar Demon Slayer te lang doorging, liet Nobody juist zien hoe leuk een kort en krachtige film kan zijn. Nobody is een actiefilm van het soort die ik normaal over sla, maar vanwege de goede geluiden raakte ik toch geïnteresseerd. De film doet wat het doet erg goed en neemt zichzelf niet te serieus. De actie is top en de runtime van 92 minuten is perfect. De film snapt dat het geen intens diep verhaal heeft en in plaats van dit uit te rekken hebben ze het short & sweet gehouden. De film zit bomvol toffe gevechten en je verveelt je geen moment.
20210612 falconeerf1623489885

Chris

Uitgespeeld: The Falconeer
Gekocht: -
Gekeken: Love, Death & Robots seizoen 2
The Falconeer kennen we natuurlijk al als Xbox Series launch game, maar de game gaat later dit jaar de overstap maken naar onder andere de PlayStation 5. Ik mocht de game alvast spelen voor een preview, dus die gaan jullie binnenkort lezen!
Love, Death & Robots is dan weer heel wat anders: een serie korte animatievideo's over uiteenlopende toekomstbeelden. Misschien wel de meest hilarische aflevering is meteen de eerste van dit tweede seizoen: een vrouw die ruzie krijgt met haar automatische stofzuiger, wat volledig uit de hand loopt. Sommige afleveringen zijn grafisch bijzonder indrukwekkend, waarbij je je regelmatig afvraagt of je nu naar echte beelden of animaties zit te kijken. Het is een aanrader, die niet te veel tijd hoeft te kosten, aangezien elke aflevering zo'n 12 minuten duurt.