Wat heb je deze week uitgespeeld of gekocht? (Week 8)

News
vrijdag, 21 februari 2020 om 17:00
xgn google image
De week zit er weer op en komend weekend is het aan storm Ellen om ons binnen te houden. Gelukkig hebben we deze week weer van alles uitgespeeld en daarnaast genoeg gekocht om lekker door te gamen. Wat wij gekocht en uitgespeeld hebben lees je hier. Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

Leslie

Gekocht: -
Uitgespeeld: Dark Souls 3, Dreams
Ik heb deze week niet 1, maar twee games uitgespeeld. Samen met mijn neefje ben ik door Dark Souls 3 gekomen. De laatste paar boss fights hebben we allemaal in 1 of twee pogingen verslagen, dus samen was het uiteindelijk niet eens moeilijk, omdat we een dream team zijn! Over Dreams gesproken, ik heb die game ook gespeeld, waarvan je de review op xgn.nl kunt lezen. Het is een super tof spel dat je zeker moet gaan proberen.
lostphonef1582279426

Rox

Gekocht: -
Uitgespeeld: A Normal Lost Phone, Laura's Lost Phone
Hoewel het niet afgelopen week was, speelde ik een tijdje geleden A Normal Lost Phone en Laura's Lost Phone uit op de Switch. Als je die een keer ziet in de aanbieding (of op je mobiel), zou ik deze twee games zeker aanraden. Je vindt de telefoon van iemand en komt er dan al puzzelend achter wie deze persoon was en wat er allemaal aan de hand was. Beide verhalen zijn totaal anders, maar allebei wel heftig!
vampyrf1582280019

Roland

Gekocht: Vampyr
Uitgespeeld: -
Ik heb deze week Vampyr gekocht. Dit jaar zou namelijk nog Vampire: The Masquerade Bloodlines 2 moeten uitkomen. Het eerste deel vond ik al een fantastische RPG en ik ben dan dus ook heel benieuwd naar het tweede deel. Om me alvast weer in de wereld van vampieren te storten besloot ik maar om Vampyr te halen. Tot nu toe vind ik het een hele toffe game, mede ook door de setting. Het is voor mij een degelijke dorstlesser om me voor te bereiden op Bloodlines 2!

Wat heb jij uitgespeeld of gekocht?

Onze redactie is weer lekker bezig geweest afgelopen week. Komend weekend is het weer hondenweer en dus zullen we waarschijnlijk nog wel een game of twee oppakken. Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Populair Nieuws