Wat een beest: deze gaming chair kost bijna 9000 euro

News
vrijdag, 01 maart 2024 om 16:00
acer predator thronos air gaming cavef1709295036
Er zijn gamestoelen in allerlei soorten en maken, maar wat bol.com te koop is wel heel bijzonder. Of moeten we zeggen opvallend? Daar staat namelijk een gamestoel te koop van bijna 9000 euro!

Een troon, een stoel, wat is het?

De ‘stoel’ die te koop wordt aangeboden is de zogeheten Acer Predator Thronos Air gaming cave. Het is bijna net ‘Game of Thrones’. Want bij de omschrijving heeft bol het volgende staan:
‘Bij de speciaal ontwikkelde Thronos betekent dit dat je plaatsneemt in een gemotoriseerde cockpit en direct midden in de actie zit. Het gemechaniseerde omhulsel is jouw poort naar een dimensie van levensechte gaming. De Thronos staat voor je klaar.’
De bedoeling is dus dat je in deze set-up die je hier kunt bewonderen, plaats neemt en gaming naar een volgend level tilt. In totaal is er ruimte voor drie schermen en lijkt het bijna alsof je in de cockpit van een vliegtuig gaat zitten.

Ready to fly?

De stoel zit achter een soort bureau en aan de achterzijde van de stoel is ruimte voor een gaming PC. Het prijskaartje van dit alles hangt op 8999 euro. Dan ben je overigens nog niet eens compleet, want dit bedrag is exclusief stoel en hardware. Dus een PC en monitoren moet je er nog even bij kopen. Dan kom je dus uit op een set-up waarbij je zo meer dan 10K kwijt bent.
Oh en dan heb je nog niet eens een game aangeschaft. Maar als je dat eenmaal gekocht hebt, kun je dus wel next level gamen. Zo is er bijvoorbeeld sprake van Zero-G recline. De Predator Thronos Air kan tot 140 graden achterover kantelen.
Stel, dat jij het geld zou hebben, zou je dat dan over hebben voor zo’n set? Laat het ons weten in de comments.

Populair Nieuws