Warner Bros lost Elvis trailer vol ravage, rock & roll

News
vrijdag, 18 februari 2022 om 10:00
elvis trailerf1645173091
Warner Bros heeft de eerste Elvis trailer uit de doeken gedaan. De nieuwe film over de rocklegende staat later dit jaar op de planning en via de eerste trailer wordt alvast een blik gegeven op wat fans kunnen verwachten. Check de eerste beelden hier nu snel!
In de meer dan 3 minuten-durende trailer wordt een flinke inkijk gegeven voor de film met Tom Hanks en Austin Butler in de hoofdrollen. Butler speelt Elvis Presley zelf, terwijl Hanks de rol van Presley's manager Tom Parker speelt. De dynamiek speelt een grote rol gezien Parker en Presley elkaar leerden kennen voor de doorbraak van de koning van rock & roll.
Ook Priscilla Presley komt flink voor in de film en wordt gespeeld door Olivia DeJonge. Luke Bracey, Natasha Bassett en David Wenham vullen de cast verder aan, net als, Kelvin Harrison Jr, Xavier Samuel en Kodi Smit-McPhee. Gedurende de trailer wordt ook duidelijk dat de veranderende maatschappij een grote rol speelt. Zo geeft de trailer alvast weg dat de dood van JFK en Martin Luther King aangehaald wordt.

Bekijk de Elvis trailer hier!

Elvis trailer toont releasedatum

De Elvis-film staat voor 23 juni 2022 gepland en komt exclusief eerst uit in de bioscoop. Elvis wordt geregisseerd door niemand minder dan Baz Luhrmann, de bekroonde regisseur die in het verleden al voor mening Oscar genomineerd werd. Zo werd Luhrmann voor The Great Gatsby en Moulin Rouge! genomineerd. Luhrmann is ook verantwoordelijk voor het script van de film, al schreef hij deze wel samen met Sam Bromell.

Populair Nieuws