Wapens uit Apex Legends verwijderd vanwege vervelende exploit

News
vrijdag, 07 januari 2022 om 15:30
apex legends crossplayf1625470176
De laatste tijd wordt Apex Legends belaagd door een ontzettend vervelende bug. Twee unieke wapens die tijdelijk “geüpgraded” kunnen worden ondergaan een glitch waarbij tijdelijk voor altijd is.
De twee wapens in kwestie zijn de Sentinel en de Rampage. De eerste genoemde is een sniper, die gigantisch veel damage doet wanneer hij gecharged is met shield cells. Dit tweede wapen is de Rampage, een langzaam schietend automatisch wapens die vrij veel damage levert. Wanneer deze met een thermite granaat gecharged is schiet hij sneller en doet gigantisch veel damage. Beide effecten zijn tijdelijk, maar vanwege een heersende glitch blijven beide wapens voor gedurende het hele potje gecharged. Vooral in de hogere rank is deze exploit enorm irritant.
Respawn zit met de handen in het haar en besluit een drastische maatregel in te zetten. Beide wapens worden voorlopig uit de game verwijdert tot de exploit is opgelost. Het zou kunnen dat spelers die de exploit hebben gebruikt een account ban ontvangen. Een andere bug die ook meteen wordt aangepakt is de nieuwe Bangalore skin. Deze zorgt ervoor dat de game kan crashen wanneer je Bangalore kiest vlak voor de game. Draagt Bangalore de unieke skin, dan crasht de game. Respawn verwijdert de skin voorlopig uit het spel, maar de skin blijft nog wel beschikbaar in de item shop.
apex legends juego cruzado

Hoe vaak komen bugs in Apex Legends voor?

Het komt wel vaker voor dat er in Apex Legends een bug wordt gevonden, maar zelden is deze zo sterk als de Sentinel en Rampage glitch. Eerder waren het vooral bugs waarmee je de kluis in kon zonder een kluis sleutel te gebruiken, een andere bug die onlangs is gevonden is een manier om de tactical van Wraith oneindig vaak te gebruiken. Wij raden niet aan om bugs en glitches in Apex Legends tot jouw voordeel te gebruiken, aangezien Respawn niet zuinig is met account bans en je de game voor iedereen verpest.

Populair Nieuws