GTA Online komt met terugkerende modi en een gloednieuwe cabrio

News
vrijdag, 07 januari 2022 om 16:00
gta online car open rooff1641558350
Rockstar is weer begonnen met nieuwe updates voor GTA Online in 2022. Spelers kunnen nu aan de slag met terugkerende gamemodi en een gloednieuwe, razendsnelle cabrio!
We beginnen deze GTA Online update met het hoogtepunt: auto’s! De Pfister Comet S2 Cabrio is nu verkrijgbaar bij de online website Legendary Motorsport voor een mager bedrag van 1,797,000 dollar. Een andere auto die je met een beetje geluk gratis kunt ontvangen is de the Coil Raiden, die nu op het podium staat in het casino. Tot slot is de Car Meet-prijs de Annis Euros en kan je op het testcircuit de Vapid Dominator ASP, Dinka RT3000, and Übermacht Cypher gratis uitproberen.
Gelukkig staat deze update van GTA Online niet alleen maar in the thema van auto’s, er is ook namelijk dikke cash te verdienen. Zo krijg je dubbel zo veel geld en RP na het beëindigen van de Nightlife Leak Finale. Ook is vanaf 21 januari de Orange DJ Pooh Tee beschikbaar voor iedereen de intro van de Data Leakers succesvol ten einde brengt. Verder valt er dubbel zo veel geld en RP te verdienen bij de Specialist+ contracten die te vinden zijn bij de agency. Ook krijgen spelers driemaal zoveel geld en RP bij de Power Play gamemode.

Deze GTA Oline gamemodi keren terug!

De update brengt ook een handjevol andere content met zich mee. Zo kan je in de Music Studio een Rockstar Studio Colors Sweater gratis ontvangen. Om te update af te sluiten komen er vier gamemodi terug waarin je jouw schietkunsten op de proef kunt stellen. De modi die terugkomen zijn Every Bullet Counts, Hardest Target, Kill Quota en uiteraard Power Play, die dus drie keer zoveel geld en RP als beloning geeft.