Wanneer zal de finale van The Walking Dead te zien zijn?

  Het tiende seizoen had al eerder ten einde moeten komen maar dat is niet gelukt. Als dit jaar normaal was gelopen, dan was dit ook het geval geweest. Door de coronacrisis loopt The Walking Dead vertraging op, Forbes speculeert wanneer ongeveer het einde zal zijn.

  FOX

  Afgelopen zondag hadden we de tweede aflevering kunnen zien van The Walking Dead: World Beyond. Ook zouden we de finale van The Walking Dead technisch al gezien moeten hebben, maar door de coronamaatregelen loopt dit helaas vertraging op. Wanneer deze afleveringen wel te zien zijn, is nog onduidelijk.

  Coronamaatregelen

  Er zullen veel visuele effecten in The Walking Dead zitten, die veel moeite kosten om in elkaar te zetten. Vanuit huis kan de aflevering niet afgemaakt worden en het is dus daarom afwachten tot de maatregelen tegen het COVID-19 virus opgeheven worden.

  Forbes speculeert dat de maatregelen mogelijk halverwege mei opgeheven kunnen worden. Als dat het geval is zouden de afleveringen eind mei of begin juni uit moeten komen. Wat AMC gaat doen als de finale afgerond is, is nog onduidelijk. Binnen de franchise zijn er wel nog films op komst.

  The Walking Dead heeft veel visuele effecten verwerkt in de serie, die veel tijd en aandacht kosten.

  Seizoen 11

  Wat AMC gaat doen wanneer de finale van het tiende seizoen is afgerond en is uitgezonden, is nog onduidelijk. Door de vertraging die het tiende seizoen heeft opgelopen lijkt het erop dat ook seizoen 11 langer op zich zal laten wachten.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.