Er komt een nieuwe Star Wars serie aan op Disney+!

News
donderdag, 23 april 2020 om 11:30
Er is een nieuwe Star Wars serie in de maak bij Disney+, dit heeft Variety woensdag gemeld op basis van een aantal bronnen. Leslye Headland, de maker van Netflix serie Russian Doll, zal de nieuwe serie regisseren.
Streamingdienst Disney+ is bezig met het maken van een nieuwe Star Wars serie. De serie heeft nog geen titel en over een plot is nog niks bekend. Ook weten we nog niets over de cast of een verschijningsdatum. Wel weten we dat de nieuwe serie zich in een andere tijdlijn dan de rest van de Star Wars projecten zal afspelen. Ook zou de nieuwe serie vooral draaien om de vrouwelijke personages. Leslye Headland zal de serie regisseren. Headland is vooral bekend van haar werk als bedenker, showrunner en executive producer van de populaire Netflix serie Russian Doll.

Veel meer Star Wars series!

Naast deze nieuwe serie is Disney+ met meerdere Star Wars projecten bezig. Eerder werd al bevestigd dat er een derde seizoen van The Mandalorian zou komen. Daarnaast is de streamingdienst bezig met een serie die gebaseerd is op Ewan McGregor's Obi-Wan Kenobi. Ten slotte is er ook een prequel-serie in de maak waarin we de avonturen van Rogue One personage Cassian Andor zullen zien. Er is in ieder geval genoeg om naar uit te kijken!