Waar zijn de Zelda Skyward Sword joy-cons nog te koop?

News
vrijdag, 09 juli 2021 om 10:00
zelda skyward sword hdf1625816389
Nog één weekje wachten en dat komt eindelijk The Legend of Zelda: Skyword Sword HD uit. Met de release van de game komen er ook speciale Skyward Sword joy-cons die snel uitverkocht raken. Op deze plekken kan je de joy-cons nog bestellen!
The Legend of Zelda viert dit jaar haar 35ste jubileum en dus pakt Nintendo groots uit voor de franchise. Volgende week kunnen we namelijk aan de slag met The Legend of Zelda: Skyword Sword HD, een remaster van de titel die oorspronkelijk tien jaar geleden op de Wii verscheen.
De game werd geprezen voor de meeste elementen, behalve voor de besturing. In tegenstelling tot Twilight Princess moesten spelers wel zwaaien met de Wii Remote, waarvan niet iedereen zo’n grote fan van was. Met de remasters op de Nintendo Switch wordt dat probleem alleen opgelost, want dan kunnen spelers gewoon alle knoppen gebruiken.
En als je dat in stijl wil doen, dan heb je natuurlijk wel de speciale Zelda Skyward Sword joy-cons nodig die Nintendo samen met de game uitbrengt. Het is een gewilde collector’s item, dus de joy-cons raken op steeds meer plekken uitverkocht. Wil jij volgende week nog je handen leggen op een exemplaar, dan kan je de joy-cons hier nog bestellen:

De oorsprong ontdekken in Skyward Sword HD

Zoals we gewend zijn van The Legend of Zelda games mag je in Skyward Sword HD weer je groene puntmuts opzetten en de wereld redden. Deze keer sta je alleen helemaal aan het begin van de franchise, want tijdens het verhaal zal je de oorsprong van de Master Sword ontdekken en andere gebruikelijke elementen in de franchise. Een titel die elke Zelda-fan dus wel gespeeld moet hebben!