Update - Alleen vandaag: heel veel korting op gloednieuwe PS5 en Xbox games!

News
vrijdag, 09 juli 2021 om 10:30
ratchet and clank rift apartf1622473934
Met het oog op de State of Play vanavond lijkt het al een mooie dag te gaan worden, maar bol.com lijkt er een nog betere dag van te maken. Alleen vandaag kan je namelijk profiteren op heel veel korting op gloednieuwe games voor de PS5, Xbox en Nintendo Switch!

Update - Nog steeds veel korting op meerdere games!

De dagdeals zonder ondertussen verstreken bij bol.com, maar dat betekent niet dat je niet meer van veel korting kan profiteren. Sommige games zijn namelijk nog steeds in de aanbieding, dus check hieronder welke deals je nu nog kan scoren.

Origineel bericht

De Nederlandse webshop bol.com is geen onbekende als het aankomt op flinke aanbiedingen. Zo houdt het bedrijf de afgelopen week al een grote sale, waarbij je ook kan profiteren van veel korting op een heel scala aan games.

Veel korting op gloednieuwe games

Het aanbod van toptitels die in de aanbieding zijn wordt vandaag bovendien nog eens uitgebreid. Momenteel zijn er namelijk nieuwe games voor de PS5, Xbox en Nintendo Switch met veel korting te scoren als dagdeal bij bol.com. Wij hebben de beste deals voor je op een rij gezet.
Zit de game die op jouw wensenlijstje staat hier niet tussen? Check dan de volledige lijst aan games die je alleen vandaag met korting kan scoren, om te kijken of je hem toch nog voor een mooie prijs in huis kan halen!
Dit bericht is bijgewerkt op 09 juli 2021.

Populair Nieuws

Laatste Reacties