Vul snel je Red Dead Online goudvoorraad aan in Call to Arms

News
woensdag, 20 juli 2022 om 18:30
red dead online 8 3 2021 call to armsf1628068732
Goudstukken zijn niet makkelijk om aan te komen in Red Dead Online. Gelukkig kan je ze nu extra snel sparen in Call to Arms en je krijgt er bovendien ook nog een andere bonus bij.
Hoewel dollars een belangrijke valuta zijn in Red Dead Online, zijn goudstukken nog belangrijker. Daarmee kan je namelijk niet alleen wapens en kledingstukken kopen, je kan er ook content mee vrijspelen, zoals de verschillende rollen.
Normaal is het sparen van goudstukken een vrij traag proces, maar met Call to Arms kan je er wat vaart achter zetten. De hele maand juli kan je namelijk profiteren van twee keer zoveel XP en goudstukken voor je heldhaftige daden in Call to Arms.
Deze week krijg je bovendien ook een extra beloningen voor de wave-modus. Als je namelijk helpt tegen de hordes aan outlaws, dan krijg je ook nog eens dertig procent korting op een wapen naar keuze. Zelfs het meest dure wapen in de Wheeler, Rawson & Co. catalogus.

Gratis outfit scoren in Red Dead Online

Dat is natuurlijk niet het enige waar je van kan profiteren in Red Dead Online deze week. Zo kunnen liefhebbers van PvP de komende dagen het driedubbele aantal dollars verdienen voor de Hardcore Plunder en Spoils of War Series.
Ben je meer van PvE-modi, dan kan je ook twee keer zoveel dollars en XP verdienen op Free Roam Missions, terwijl Gang Hideouts drie keer zoveel ervaringspunten opleveren. En vergeet ook niet om je gratis outfit van de maand te scoren uit de catalogus of bij je lokale kledingmaker!