Reageer en Win: 2x Blu-ray pakket met drie gloednieuwe films!

  Het is alweer bijna weekend en dat betekent dat het ook tijd is voor weer een gloednieuwe Reageer en Win. Deze week geven we twee Blu-ray pakketten weg met daarin drie gloednieuwe films. Natuurlijk maken we ook bekend wie de prijs van vorige week hebben gewonnen!

  Black Bear Productions

  Winnaars afgelopen week

  Vorige week konden jullie kans maken op de Blu-ray van Birds of Prey. Om deze prijs te winnen moesten jullie deze week op minimaal drie artikelen reageren.

  De winnaars van de Birds of Prey Blu-ray zijn geworden... JohannesMulder, Crassuss, flosdeboer, dngrmouse en Loebix!

  Van harte gefeliciteerd. Stuur even een mailtje naar r.v.d.helm@xgn.nl en dan zorgen we ervoor dat je de prijs krijgt opgestuurd!

  Reageer en Win – Blu-ray pakket

  Deze week kunnen jullie op XGN.nl weer kans maken op een Blu-ray, maar dit maal een pakket van maar liefst drie films. In samenwerking met Triple P Entertainment geven we twee pakketten weg, bestaande uit: The Boy: Brahm's Curse, My Spy en Light of my Life. Met deze drie gloednieuwe Blu-rays is er voor ieder wat wils. Liefhebbers van horror kunnen lekker griezelen van The Boy: Brahm's Curse, met de actiekomedie My Spy kan er lekker gelachen worden en Light of my Life is een perfecte film om te kijken tijdens de coronacrisis. In de film besluit een vader (Casey Affleck) met zijn dochter de bossen in te trekken, nadat een dodelijke pandemie een groot gedeelte van de bevolking om zeep heeft geholpen.

  Om kans te maken op deze mooie prijs moet je voldoen aan de standaard regels. Dat betekent aankomende week minimaal drie keer reageren op verschillende artikelen. Maar je mag natuurlijk ook meer reacties plaatsen!

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter en Instagram!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.