Rabobank storing maakt geldzaken lastig

News
donderdag, 16 februari 2023 om 9:55
Het lijkt erop dat Rabobank het even moeilijk heeft. Er komen veel meldingen binnen van een storing op Allestoringen. De meeste mensen lijken problemen te hebben met overboeken.
Sinds ongeveer 9.00 uur vanochtend zijn er veel meldingen van een storing bij Rabobank, zo is te zien op Allestoringen. Ook bij XGN hebben we proefondervindelijk vastgesteld dat de app niet naar behoren werkt. Het is niet mogelijk om geld over te boeken via internetbankieren.
Rabobank zelf maakt nog geen melding van een storing en op het Twitter-account van de bank zijn nog geen klachten te zien. Het aantal meldingen blijft alleen groeien, dus het lijkt er niet op dat het om een paar geïsoleerde gevallen gaat. Rabobank laat het vaak via Twitter weten als er een serieuze storing is, dus als er niet snel een oplossing is, zul je het waarschijnlijk ook van Rabobank zelf horen.

Wanneer is de Rabobank storing verholpen?

Het ziet er momenteel nog niet naar uit dat de storing afneemt. Het aantal meldingen groeit nog in rap tempo door. Een daling lijkt er nog niet te komen, al kan dat bij storingen soms zo omslaan.
Houdt er dus rekening mee dat het in ieder geval vanochtend misschien niet mogelijk is om je bankzaken te regelen. Wellicht is het beter naarmate de dag vordert, maar we hebben onlangs bij de ING ook gezien dat een bankstoring zo een paar uur kan duren. Uiteraad werken we dit bericht bij als de storing voorbij is.