Vodafone verdubbelt data van Red Unlimited klanten

News
maandag, 04 oktober 2021 om 16:30
2021 09 07 iphonef1631050873
Vodafone heeft haar databundels van Red Unlimited klanten verdubbeld. Zo krijgen klanten nu veel meer gigabyte om te besteden in Nederland. Daarnaast kunnen klanten om meer besteden in het buitenland.
De Vodafone databundels van Red Unlimited zijn sinds 1 oktober verhoogd. Binnen Nederland wordt je databundel van 5GB nu verhoogt naar maar liefst 10GB. Als gebruikers door deze bundel heen zijn, kunnen ze een aanvullende bundel gebruiken. Voorheen was dit 1GB per keer, maar ook deze bundel is verhoogd naar 2GB.
In Europa is ook het internetgebruik verhoogd. Klanten kunnen nu 40GB per maand gebruiken in het buitenland, wat voorheen 25GB was. Het internetgebruik in Europa valt binnen 186 landen. Buiten het EU-tarief vallen landen zoals Servië, Montenegro en Noord-Macedonië. Met de databundel kan je onbeperkt internetten, sms'en en bellen in heel Nederland. Vanuit Nederland kan je ook onbeperkt bellen naar landen in Europa die vallen in het EU-tarief van Vodafone.

Hoe zit het met de andere Red-abonnementen?

Naast de Red Unlimited-klanten hebben Red Together-abonnementen nu ook een hoger databundel voor Europa. Eerst was dit 20GB en dit is nu uitgebreid naar 40GB. Voor normale Red-abonnementen is helaas niks aangepast. Zoals alle providers wil Vodafone onderscheid maken ten opzichte van de concurrentie. Dit doet Vodafone door elke dag een dagbundel te geven die onbeperkt kan worden bijgevuld.
Vodafone zegt over het uitbreiden van de databundels 'binnen de visie past van Vodafone om de klantervaring te optimaliseren'. Dat meldt NU.nl.

Populair Nieuws