Vodafone start onbeperkte databundels

News
woensdag, 04 maart 2020 om 15:30
Vodafone heeft onlangs een nieuw abonnement gestart waarmee je onbeperkt kunt internetten, bellen en sms´en. Het abonnement genaamd Red Unlimited kost rond de 35 euro per maand. Met deze bundel kun je onbeperkt internetten en sms´en.

Red Unlimited

Voor mensen die klant zijn bij Ziggo kost het abonnement 35 euro. Als je geen klant bent bij Ziggo moet je iets meer betalen, namelijk 40 euro per maand. Als je in andere EU landen gebruik maak van je Red Unlimited abonnement kun je 25GB aan internetten verbruiken. Bij een abonnement met een limiet kun je daarentegen gebruikmaken van roaming. In Nederland zelf kun je met de Red Unlimited abonnement met een standaardlimiet van 5GB die je kosteloos kunt aanvullen met 1GB per keer. Je kunt ook in totaal 100 minuten internationaal bellen.

Andere bundel

Er komt ook een nieuwe zakelijke bundel van Vodafone bundel. Met Red Pro Unlimited kun je 10GB internetten en net zoals de normale Red Unlimited bundel kosteloos 1GB steeds aanvullen. Vodafone is niet de enige die die unlimited lanceert. Kort geleden lanceerde T- Mobile ook een Unlimited bundel. Ook bij T- Mobile kost de bundel rond de 35 euro.