Virtuele Star Wars conventie op 4 mei!

News
donderdag, 30 april 2020 om 12:34
mv5bmji4njg3nje2m15bml5banbnxkftztgwntgxodc4nzm at v1 sx1777 cr001777744 alf1588230735
Naast herdenkingsdag staat 4 mei ook bekend als de datum voor de officiële Star Wars fan-dag. Normaal werd er elk jaar een conventie op deze dag gehouden, maar helaas is dat deze keer anders. Gelukkig kunnen fans hun hart ophalen want het event wordt dit jaar online gehouden!

Online Star Wars conventie

Momenteel kunnen grote evenementen niet doorgaan, dit betekent helaas ook dat de tweejaarlijkse Star Wars conventie niet door zal kunnen gaan. Toch heeft de organisatie achter deze events een oplossing gevonden om de Star Wars-dag toch nog met fans te kunnen vieren. Op 4 mei zal er een tweedaagse virtuele conventie plaatsvinden! Het online event 'May the 4th be with you' en 'Revenge of the 5th' zal door New York Comic-Con en Star Wars Celebration organisator ReedPop worden gerund. Net als bij de gewone conventies zullen er bij het online evenement verschillende panels plaatsvinden waarbij schrijvers en acteurs uit de franchise vragen van fans kunnen beantwoorden. Daarnaast worden er virtuele screenings van de gehouden waarbij fans live kunnen tweeten.

Alle Star Wars films op Disney+

Disney neemt het fan-evenement ook serieus. Vanaf 4 mei zal de nieuwste Star Wars film genaamd The Rise of Skywalker op Disney+ te zien zijn. Dit betekent ook dat alle Star Wars films op de streamingdienst beschikbaar zullen zijn. In Nederland zullen we een dagje langer moeten wachten op de nieuwste film. In verband met de dodenherdenking op 4 mei heeft Disney+ besloten om een dag langer te wachten met de release van de film.

Populair Nieuws

Laatste Reacties