Vincent D’Onofrio denkt dat Kingpin de nieuwe Thanos kan worden

News
donderdag, 30 december 2021 om 18:00
359 blf113 24737rf1640875946
In de Hawkeye serie is Kingpin officieel naar de MCU gebracht, na het einde van de Daredevil serie. Vincent D’Onofrio denkt nu dat zijn personage de nieuwe Thanos kan worden.
Thanos was één van de grootste schurk villains in de MCU, maar volgens acteur Vincent D’Onofrio zou zijn personage (Wilson Fisk/Kingpin) de nieuwe Thanos kunnen worden. Tijdens een interview met Toronto Sun vertelt de acteur wat zijn personage allemaal kan bereiken binnen de MCU.
D’Onofrio vertelt dat hij natuurlijk niet precies weet wat er gaat gebeuren in de toekomst van zijn personage, want dat ligt aan Marvel, Kevin Feige en de schrijvers. Maar volgens D’Onofrio is er nog genoeg te ontdekken achter de villian.

Concurrentie van Kang the Conquerer

Of Kingpin ook echt de nieuwe grote villian gaat worden is nog niet bekend. Veel Marvel-fans verwachten dat Kang the Conquerer de nieuwe villian zal worden. Als Kingpin niet de volgende Thanos zal worden in de MCU heeft hij nog steeds een mooie toekomst in de franchise, vooral omdat fans ernaar uitkijken om hem weer samen te zien met Daredevil (Charlie Cox).

Populair Nieuws