Nu al beelden te zien van Call of Duty 2023?

News
vrijdag, 31 december 2021 om 8:00
call of duty warzonef1583833409
Er is een aantal foto's online verschenen die van de Call of Duty game die voor 2023 gepland staat zouden zijn. In de foto's zijn verschillende aangepaste bekende maps te zien, samen met andere screenshots uit de game.
Ieder jaar komt er wel een nieuwe Call of Duty uit. Die van dit jaar, Call of Duty Vanguard, is pas onlangs uitgekomen, maar Activision werkt ver vooruit, want er zouden nu foto's zijn gelekt van de Call of Duty die in 2023 zal moeten verschijnen. Al eerder zijn ook al details gelekt over de Call of Duty van 2022.
De foto's lijken te zijn genomen van een beeldscherm en zijn dus geen screenshots. Hoewel de beelden niet heel veel van de game laten zien, is er toch wel het één en ander uit te halen. Zo zien we bekende Call of Duty maps die al eerder zijn verschenen, maar die er net wat anders uit zien. Dat is normaal voor Call of Duty, want er worden vaker bekende maps aangepast zodat deze kunnen terugkeren in een volgende game.

Wordt Call of Duty 2023 een Black Ops game?

Tussen de foto's staat ook een foto met een werktitel van de game: Black Ops. Dat de game een nieuwe Black Ops titel wordt is dan ook de voor de hand liggende conclusie. Daarbij moet wel gezegd worden dat er geen officieel bewijs is voor deze leaks, dus het kan goed zijn dat de foto's zijn gefaket.
Toch is het niet onwaarschijnlijk dat er al gewerkt wordt aan de Call of Duty van 2023, omdat de Call of Duty games door verschillende studio's worden gemaakt. Dit zorgt er voor dat er al gewerkt kan worden aan de game voor 2023, terwijl die van 2022 nog niet eens uit is.