Update - Videoland storing vermindert de streamingkeuze

News
donderdag, 06 april 2023 om 11:32
videolandf1665554834
Je hebt tegenwoordig bijzonder veel keuze om te streamen. Dan moet alles het alleen wel doen. Wie nu iets wil kijken op Videoland heeft helaas pech, wandt de dienst kampt met een storing.

Update - Videoland storing lijkt voorbij

Het ziet er naar uit dat je weer gewoon Videoland kunt streamen. De meldingen van een storing zijn sterk afgenomen. Ze zijn nog niet helemaal terug op het niveau dat normaal is voor de dienst. maar de piek is verdwenen en er lijkt geen tweede op komst.
Oorspronkelijk bericht:
Er is geen tekort meer aan streamingdiensten in Nederland. Maar als je juist vandaag wilde gaan zitten voor bijvoorbeeld Mocro Maffia heb je pech. Videoland kampt namelijk met een storing, zo is te zien via Allestoringen en Twitter.
Er wordt al meer dan een uur melding gemaakt van een storing en de piek staat momenteel op ruim 3300 meldingen. Tekenen van een daling zijn er ook nog niet. Intussen komen er ook de nodige klachten binnen op Twitter. Men lijkt onder andere problemen te hebben bij het livestreamen van Een jaar van je leven.

Wanneer is de Videoland storing opgelost?

Helaas lijken de klachten Videoland nog niet te hebben bereikt. Er zijn op de Twitter-pagina van de dienst wat reacties op klachten te lezen, maar die zijn een week oud. Over de huidige problemen zijn nog geen officiële berichten en dus ook geen inschattingen van hoe lang het gaat duren.
Het is moeilijk in te schatten wanneer je weer kunt gaan streamen via Videoland. Sommige storingen zijn snel voorbij, maar het kan ook snel een paar uur duren. De beste tip is zoals altijd om het later nog eens te proberen.