The Mandalorian seizoen 3 mogelijk vertraagd door problemen

News
dinsdag, 26 januari 2021 om 11:30
the mandalorianf1642078462
Het gaat waarschijnlijk nog wel even duren tot we naar The Mandalorian seizoen 3 kunnen gaan kijken. Production Weekly geeft aan dat er vorige week namelijk problemen waren op de set. De serie staat momenteel gepland voor eind 2021, maar het zou heel goed kunnen dat dit verplaatst gaat worden.
Let op: dit artikel bevat spoilers over The Mandalorian seizoen 2
De problemen zouden natuurlijk heel goed te maken kunnen hebben met het coronavirus. Hoewel Disney tijdens de productie van The Mandalorian seizoen 2 niet gigantisch veel last heeft gehad van de pandemie, kan dit op ieder moment veranderen. Er zijn alleen ook andere eventuele redenen voor de problemen op de set.

Geruchten

Recentelijk kwamen er geruchten uit dat de acteur die Din Djarin speelt, Pedro Pascal, het helemaal niet naar zijn zin heeft op de set. Dit werd de wereld in gebracht door YouTuber Grace Randolph. Eerst werd gedacht dat dit kwam door het dragen van zijn masker, maar later bleek dat dit iets veel serieuzers te zijn. Wat er precies aan de hand is of was op de set van The Mandalorian is nog steeds onduidelijk, maar er leek absoluut iets aan de hand te zijn bij deze ontzettend gave show.

The Mandalorian seizoen 3

Wij hebben grote verwachtingen van The Mandalorian seizoen 3. Er zal ongetwijfeld een heleboel gebeuren, maar we gaan ook al onze favoriete personages terugzien. Momenteel weten we dat Mando het Darksaber in bezit heeft en dit zal absoluut een rol spelen in seizoen 3, maar wij zijn ook ontzettend benieuwd naar de rol van Grogu en Luke Skywalker in het derde en waarschijnlijk laatste seizoen van de show.