Videoland abonnement prijzen op de schop

  De prijzen van streamingdienst Videoland gaan op de schop. De service van RTL gaat haar service nu aanbieden in drie verschillende vormen. Hierdoor zullen er tevens drie verschillende prijzen komen voor de streamingdienst van onder andere The Handmaid's Tale en The Bachelorette.

  De nieuwe Videoland abonnementen krijgen vorm via drie verschillende versies. Vanaf heden heb je Videoland Basis, Plus en Premium abonnementen. Het basisabonnement geeft je recht op het kijken van content op één scherm, waarbij er tevens sprake is van reclameblokken terwijl je het streamen bent. Dit abonnement kost 4,99 euro.

  Het Videoland Plus abonnement kost je 7,99 euro per maand en geeft je toegang tot twee schermen waarop je gelijktijdig kunt kijken. Met dit abonnement betaal je ook om te voorkomen dat je reclames moet kijken. Als laatste is er het Premium-abonnement van 9,99 euro waarmee je met vier personen gelijktijdig reclamevrij kunt kijken.

  Wie voor de prijswijziging al een Videoland-abonnee was hoeft zich voorlopig geen zorgen te maken. De streamingdienst zal je dan namelijk nog niets extra's gaan kosten en dus betaal je nog steeds 8,99 euro per maand. De nieuwe abonnementskosten zijn voorlopig alleen voor wie een nieuw abonnement neemt.

  Videoland abonnementen moet nieuwe bezoekers trekken

  Met de nieuwe Videoland abonnementen is de streamingdienst van plan om nieuwe klanten te trekken. Door meerdere opties aan te bieden, moeten klanten sneller geneigd zijn om een abonnement te nemen. De nieuwe abonnementen worden de komende tijd uitgerold voor het platform.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.