Trendy mondkapjes kopen doe je hier!

  Door het coronavirus lopen we massaal met mondkapjes op. In het OV is het zelfs verplicht. Of je nu op straat loopt of ergens anders, je wilt er natuurlijk wel een beetje trendy bij lopen. Daarom hebben we een paar trendy mondkapjes voor je op een rij gezet.

  Watch Dogs Aiden's Face Mask

  Als er iemand bekend geworden is met zijn face mask is het Aiden wel, het hoofdkarakter uit Watch Dogs. Wil jij er net als Aiden bij lopen, dan heeft Nedgame deze face mask nog te koop voor 19,99. Het Face Mask is gemaakt van stretch stof met print. Let wel op dat de face mask vrij dun is, en dus weinig beveiliging tegen corona biedt. Let op: er is nog maar één op voorraad. of je hiermee plaats mag nemen in het OV is de vraag.

  Skull mask

  Wil je in deze stoere stijl het OV in? Dat kan! Via bij bol.com kun je een Skull facemask mondkapje kopen. Het mondkapje, met stoere skeletprint geeft je misschien wel het gevoel dat je de wereld aankan. Al moet je niet vreemd opkijken als mensen je straks een beetje angstig aan zullen kijken. Maar hé, zelf weten. Uiteraard is dit geen medisch mondkapje, maar dat is voor OV gebruikers ook niet vereist.

  Superman mondkapje

  Superhelden zijn hot, corona is not. Maar toch kunnen we die twee vandaag de dag combineren! Want de online winkel Large verkoopt mondkapjes met een Superman logo. Hoe tof is dat? Waarschijnlijk geeft het kapje jou nog niet de mogelijkheid om te vliegen, maar heel miscshien voel je je in het OV wel iets veiliger.

  Bye Bye Corona

  Nog een ander mondkapje bij Large is om te benadrukken dat je corona nu toch wel zat bent. Op een zwart kapje staat 'bye bye corona'. Precies, helemaal mee eens! We zijn die pandemie nu toch wel een beetje zat. Het mondkapje is voor 5.99 euro te koop bij Large.

  Zelfmaak mondkapjes

  Natuurlijk kan je naast deze professioneel gemaakte maskers ook je eigen mondkapje maken. Voordeel daarbij is dat je helemaal je eigen draai kan geven aan je mondkapje. Diverse shops bieden zelfmaaksets aan voor mondkapjes, inclusief stof. Maar eigenlijk is het helemaal zelf in elkaar zetten van een mondkapje net zo leuk!

  Dit artikel is op 16 juli 2020 bijgewerkt.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.