Viaplay opnieuw onder vuur tijdens F1 GP van Monaco

News
dinsdag, 30 mei 2023 om 9:30
f1viaplayf1641918326
Na een onverwachts weekje rust was het afgelopen weekend weer tijd voor de klassieke GP van Monaco. De race was een stuk spannender dan vooraf gedacht, maar er was wel weer de nodige kritiek op Viaplay.
De Grand Prix van Monaco is een klassieke race, die al sinds 1950 onderdeel is van de Formule 1-kalender en eigenlijk niet weg te denken is. Monaco staat namelijk synoniem voor F1, met alle glamour eromheen. De huidige auto’s zijn alleen wel veel breder dan vroeger, waardoor inhalen bijna onmogelijk is geworden op het stratencircuit.
Er wordt dan ook vaak uitgekeken naar de kwalificatie op zaterdag, in plaats van de race op zondag. Heb je namelijk een goede startpositie en kom je goed weg bij de start, dan is de kans groot dat je op dezelfde positie zal eindigen.
De kwalificatie was deze keer een rollercoaster van jewelste, waarbij Max Verstappen op het nippertje pole position wist te pakken, vlak voor Fernando Alonso. Maar ook de race was deze keer een stuk spannender dan normaal, met regen in het laatste deel van de race dat voor veel chaos zorgde.

Kritiek op Viaplay

Ondanks dat de race dus vermakelijk was om naar te kijken, waren niet alle fans blij met de uitzending. Niet vanwege wat er zich op de baan afspeelde, maar vanwege het commentaar van Viaplay. Op social media lagen Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk opnieuw onder vuur.
Zo wordt het tweetal verweten dat ze door de boordradio’s heen blijven praten en af en toe simpelweg niet te volgen zijn. Hieronder een greep uit de reacties op Twitter tijdens de GP van Monaco.

Populair Nieuws

Laatste Reacties