Onduidelijke toekomst voor Game of Thrones spin-off met Jon Snow

News
dinsdag, 30 mei 2023 om 9:00
game of thronesf1638269257
Na het succes van "House of the Dragon", een spin-off van de populaire serie Game of Thrones, was er ook hoop op een spin-off met het geliefde personage Jon Snow. Helaas is er recent teleurstellend nieuws voor fans van de serie. Francesca Orsi, hoofd drama bij HBO, heeft namelijk onthuld dat het nog onzeker is of we ooit de langverwachte spin-off van Game of Thrones met Jon Snow te zien zullen krijgen.
Tijdens een interview met Deadline werd Orsi gevraagd naar de status van de serie met Kit Harington. Ze gaf aan dat het project zich nog in een zeer vroeg stadium bevindt en dat er nog veel moet gebeuren voordat het tot leven kan komen. Op dit moment heeft de serie namelijk nog geen officiële goedkeuring gekregen om daadwerkelijk in productie te gaan.
De Jon Snow-serie werd voor het eerst genoemd in juni 2022, toen George R.R. Martin, de bedenker van Game of Thrones, onthulde dat de werktitel 'Snow' was en dat het idee voor de serie afkomstig was van Kit Harington. Jon Snow werd voor het laatst gezien in een verhaal dat door de fans niet erg gewaardeerd werd. De nieuwe serie zal hoogstwaarschijnlijk focussen op het verhaal dat zich afspeelt na alle gebeurtenissen in Game of Thrones.

Meer Game of Thrones projecten

Orsi gaf ook kort commentaar op andere Game of Thrones-spin-offs en bevestigde dat HBO hoopt drie seizoenen van "The Hedge Knight" te maken. Daarnaast zijn er nog tal van andere projecten binnen het Game of Thrones-universum in ontwikkeling, maar daarover wordt momenteel nog niets gedeeld.

Populair Nieuws

Laatste Reacties