Viaplay krijgt er flink van langs tijdens F1 GP van Italië

News
maandag, 04 september 2023 om 13:00
gp italie 2023 podiumf1693822124
Met tien overwinningen op rij heeft Max Verstappen geschiedenis geschreven tijdens de F1 GP van Italië. Niet alle Nederlanders waren blij tijdens de race, want Viaplay kreeg er weer flink van langs.
Na een spectaculaire race op Circuit Zandvoort, ging de Formule 1 afgelopen weekend meteen verder op het klassieke Autodromo Internazionale di Monza. Daar kon Max Verstappen nu echt geschiedenis schrijven, door tien Grands Prix opeenvolgend te winnen.
Ondanks dat hij geen pole position wist te bemachtigen, waren de verwachtingen hoog voor de Nederlander en die wist hij waar te maken. De regerend wereldkampioen kwam namelijk opnieuw als eerste over de lijn en het is de vraag waar de grens komt te liggen dit seizoen.

Ontevreden kijkers

Het zorgde voor een feestje bij Red Bull Racing, maar niet alle fans van Verstappen waren blij tijdens de GP van Italië. Dat kwam niet door de prestaties van de Nederlander, maar vanwege de aanhoudende problemen bij Viaplay.
Veel kijkers hadden last van technische problemen. Zo bleef het beeld vaak hangen, moest de stream bufferen en waren sommige mensen geforceerd om vertraagd te kijken naar de race. Daarnaast waren ook veel kijkers niet blij met het commentaar. Melroy van Heemskerk en Nelson Valkenburg waren volgens abonnees erg negatief over Ferrari, dat met Carlos Sainz en Charles Leclerc fel aan het strijden was voor de laatste plek op het podium.
Hieronder een greep uit de klachten op social media.