Viaplay komt met nog een documentaire over Max Verstappen

News
dinsdag, 06 februari 2024 om 11:30
max verstappen podium gp canada 2023f1687331803
De afgelopen twee jaar heeft Max Verstappen een samenwerking gehad met Viaplay en dat is aankomend seizoen ook nog het geval. Daarom krijgt de drievoudig wereldkampioen nu een nieuwe documentaire op de streamingdienst.
Tijdens het Formule 1-seizoen zijn de camera’s vaak vol gericht op Max Verstappen, die met drie titels op zak nu al onder de groten van de sport kan worden gerekend. En de kans is zeker aanwezig dat hij de komende twee seizoenen dat aantal nog eens kan uitbreiden, voordat de reglementen in 2026 volledig op de schop gaan.
Buiten de sport om blijft Verstappen alleen veelal buiten de spotlights en houdt hij zich meer bezig met zijn persoonlijke hobby’s. Zo zal je de Nederlander niet snel zien op de rode loper van een gala, maar zal hij eerder meedoen aan een 12 uur-durende simrace.
In de nieuwe documentaire ‘Max Verstappen - Off the Beaten Track’ gaat Viaplay dieper in op de passies van de Nederlander buiten de Formule 1 om. Zo is te zien hoe Verstappen omgaat als medeoprichter van Verstappen.com Racing, het zakelijk inzicht dat hij geleerd krijgt van manager Raymond Vermeulen en natuurlijk het simracen met Team Redline.

Een onopgemerkte kant

In een reactie laat Verstappen weten erg blij te zijn met de nieuwe documentaire op Viaplay.

“Samenwerken met Viaplay voor 'Off the Beaten Track' was geweldig. Deze serie laat een andere kant van mij zien die vaak onopgemerkt blijft tijdens de momenten op het Formule 1-circuit. Het biedt een eerlijke en persoonlijke blik op mijn carrière en leven, mijn liefde voor de verschillende vormen van autosport en de mensen die mij inspireren.”

Fans van Verstappen moeten nog even geduld hebben voor de nieuwe serie. Max Verstappen - Off the Beaten Track is namelijk te zien vanaf 15 februari op Viaplay.