De PS Plus Essential games voor februari 2024 zijn nu te spelen

News
dinsdag, 06 februari 2024 om 12:00
foamstarsf1707213997
Foamstars en meer is nu beschikbaar in de PS Store en inbegrepen voor alle PS Plus abonnees. Haal dus nu de nieuwe PS Plus Essential games van februari binnen.
De nieuwe gratis games van PS Plus Essential zijn vanaf nu te downloaden. Iedereen die geabonneerd is op PS Plus hoeft alleen maar naar de PlayStation Store te gaan om de games te claimen. Dat is zeker de moeite waard, want het is een mooie selectie games.
De games die je kunt claimen zijn Foamstars, Rollerdrome en Steelrising. Foamstars is de headliner en verschijnt vandaag voor het eerst in de PS Store en dus meteen ook op PS Plus. Foamstars is een 4v4 online party shooter. In plaats van kogels gebruik je foam om het terrein aan te passen, gladde oppervlakken te maken en de arena rond te surfen op hoge snelheid. Je kan het foam ook gebruiken om je tegen vijanden te verdedigen of ze juist de volle foamlaag te geven.

Rollerdrome

De tweede PS Plus game voor Februari is Rollerdrome. Rollerdrome is een singleplayer third-person actieschietspel dat naadloos gevechten met een hoog octaangehalte mengt met vloeiende bewegingen om een actie-ervaring als geen ander te creëren. Domineer met stijl in filmische, rauwe gevechten waarin kills je gezondheid opleveren en het uithalen van tricks en grinds je munitie verschaft, in dit adrenalineverhogende actieschietspel.

Steelrising

Steelrising is een third person action RPG waarin je als Aegis vecht tegen een robotleger tijdens een alternatieve versie van de Franse Revolutie. De game speelt als een Soulslike, maar heeft diverse Assist-modes, die het voor spelers mogelijk maken om de moeilijkheidsgraad te verlagen. Voor veel gamers, die graag eens een Soulslike willen proberen, maar aanhikken tegen de hoge moeilijkheidsgraad, moet dit als muziek in de oren klinken.
De games zijn tot en met 5 maart gratis te claimen. De games mag je daarna houden zolang je een actief PS Plus abonnement hebt. Tijdelijk geen abonnement? Dat is geen probleem. Zodra je weer een nieuw PS Plus abonnement neemt, zijn de games direct weer speelbaar.

Nog meer gratis games met PS Plus

Mocht je altijd op zoek zijn naar goedkope manieren om games te spelen, dan kun je ook PS Plus Extra of Premium overwegen. Bij deze abonnementen mag je de gratis games claimen en krijg je nog meer voordelen. Met Extra kun je een Game Pass-achtige bibliotheek van PS4 en PS5 games spelen en Premium geeft je ook toegang tot klassieke games.