Viaplay gaat sportaanbod verder uitbreiden naast F1

News
dinsdag, 12 april 2022 om 9:00
viaplay met tekstf1648643997
Streamingdienst Viaplay en de Professional Darts Corporation (PDC) gaan nauw samenwerken voor de Viaplay Dutch Darts Master. Dit toernooi wordt op vrijdag 24 en zaterdag 25 juni 2022 gehouden in de Ziggo Dome en is daarnaast live en exclusief te volgen op Viaplay.
De Viaplay Dutch Darts Master is onderdeel van de PDC World Series of Darts. Tijdens dit toernooi neemt de absolute wereldtop het in een knock-out format op tegen de acht best geklasseerde Nederlandse spelers van de wereldranglijst. Onder andere regerend wereldkampioen Peter Wright, drievoudig wereldkampioen Michael van Gerwen, Gerwyn Price, Dimitri van den Bergh, Danny Noppert en Dirk van Duivenbode gaan de strijd met elkaar aan. Kaarten zijn vanaf nu te koop via Ticketmaster.
Peter Nørrelund, Chief Sports Officer van de Viaplay Group, zegt er trots op te zijn ‘onze abonnees te kunnen trakteren op zoveel mooie dartswedstrijden in het thuisland van legendes als Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld’. ‘’Darts is een belangrijk onderdeel van ons lokale sportaanbod en samen met de PDC zetten we ons de aankomende jaren in om zoveel mogelijk dartfans te bereiken. De Viaplay Dutch Darts Masters is de volgende stap en wordt een fantastisch feest voor de fans in de zaal en de kijkers thuis.’’

Nog meer darten te zien op Viaplay

Viaplay Dutch Darts Master is 24 en 25 juni te zien op de streamingdienst. Ondertussen kunnen fans van de sport ook tot en met juni genieten van alle speelrondes van de Premier League Darts. Ook worden de World Series in Kopenhagen (10-11 juni) en de World Cup of Darts in Frankfurt (16-19 juni) op Viaplay uitgezonden.

Populair Nieuws