Verstappen en Perez gaan stuk om oude F1-tweets

News
donderdag, 12 oktober 2023 om 15:30
sergio perez max verstappen gp australie 2023f1681197606
Red Bull Racing komt vaak met interessante uitdagingen voor de coureurs. Deze keer laat het team Max Verstappen en Sergio Perez raden naar de auteurs van oude F1-tweets, met veel hilariteit tot gevolg.
Wanneer je een tweet plaatst of een ander online bericht, dan denk je er normaal niet over na of dat voor altijd online blijft staan. Je reageert immers op wat er op dat moment speelt of waar je aan denkt en niet of iemand anders later je oude tweets gaat opzoeken. Maar dat laatste kan wel degelijk gebeuren en daar zijn Max Verstappen en Sergio Perez nu achter gekomen.
Red Bull Racing is namelijk in de tijdlijn van verschillende F1-coureurs gedoken, van huidige coureurs tot aan coureurs die al een paar jaar niet meer actief zijn in de sport. Het is de taak aan Verstappen en Perez om de juiste auteur te raden en dat kunnen de Nederlander en Mexicaan ook zelf zijn.
Geconfronteerd worden met oude woorden kan soms tot veel hilariteit zorgen en dat is duidelijk te zien in de nieuwe video van Red Bull Racing.

Druk op Sergio Perez

Hoewel er genoeg gelachen wordt door Perez in de video, wordt de druk wel flink opgebouwd op de coureur. Door de slechte reeks aan prestaties is het zelfs nog de vraag of hij in 2024 nog wel zal uitkomen voor Red Bull Racing. Volgens adviseur Helmut Marko heeft hij ‘een ander team en klimaat’ nodig om zijn vorm te herpakken.

Populair Nieuws