Verschijnt Pikmin 4 al in mei?

News
zondag, 05 februari 2023 om 10:30
nswitch pikmin3deluxe 03f1603285529
Vorig jaar werd eindelijk de langverwachte Pikmin 4 aangekondigd. Lang hoeven fans niet te wachten: de game verschijnt ergens dit jaar al. Nu gaat het gerucht dat de game wel al heel snel verschijnt: namelijk komende mei.
Deze zomer is het tien jaar geleden sinds Pikmin 3 uitkwam. Niet gek dus dat fans reikhalzend uitkijken naar Pikmin 4. Nu zou het eens kunnen dat de game nog dichterbij is dan we dachten. GoNintendo kreeg namelijk een tip binnen over de releasedatum van Pikmin 4.
Een oplettende lezer was het opgevallen dat Game Explorers, een Griekse winkel, 26 mei 2023 als releasedatum heeft staan. GoNintendo wijst erop dat dit een vrijdag is, een gebruikelijke dag voor Nintendo releases.
Uiteraard moet deze datum met een korreltje zout genomen worden. Immers komt The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom twee weken daarvoor uit. Het lijkt stug dat Nintendo Pikmin 4 zo vlak daarna zou uitbrengen.

Wat kunnen we verwachten van Pikmin 4?

Veel weten we nog niet van de vierde Pikmin game. Tijdens de Direct vorig jaar werden wel al wat beelden van de game getoond, maar waar het verhaal over gaat weten we nog niet. Ook zijn er nog geen details over de gameplay bekendgemaakt. Wat we wél weten is dat het perspectief is veranderd: dit keer spelen we niet vanuit een hoog perspectief, maar dichter bij de grond.
Het is mogelijk dat we deze week meer te weten komen over Pikmin 4. Volgens insider Jeff Grubb staat er voor de komende week een Nintendo Direct gepland.

Populair Nieuws