Verplicht internetverbinding nodig voor Redfall

News
woensdag, 01 februari 2023 om 20:00
2022 06 18 redfall pf1682940198
Als je geen goede internetverbinding hebt, dan is het misschien niet verstandig om Redfall in huis te halen. Bethesda heeft namelijk bevestigd dat je verplicht een internetverbinding nodig hebt om de game te kunnen spelen.
Redfall is de volgende game die in het rijtje valt van co-op shooters voor vier spelers. Het genre is de laatste jaren erg populair geworden met titels als Left 4 Dead, Warhammer Vermintide, Deep Rock Galactic en Back 4 Blood.
Hoewel de games gemaakt worden met vier spelers in het achterhoofd, is het vaak ook mogelijk om de titels in je eentje te spelen. Of dat nu is door middel van bots of simpelweg een solo experience. Dat laatste geldt ook voor Redfall. Sterker nog, ontwikkelaar Arkane Studios zegt dat er een grote nadruk is gelegd op de solo-ervaring. De game zal heel anders spelen in je eentje, waarbij je meer moet vertrouwen op vooruit plannen en stealth.
Ondanks dat Redfall helemaal in je eentje in te spelen, heb je alleen wel verplicht een internetverbinding nodig. Dat blijkt uit de FAQ van Bethesda over de game. Een ‘vaste internetverbinding’ is nodig voor co-op én singleplayer.

Wanneer komt Redfall uit?

Tijdens het Xbox Developer Direct event is eindelijk bekendgemaakt wanneer Redfall precies uitkomt. Er waren al langere tijd veel geruchten over de releasedatum van de game en die zijn nu bevestigd. Op 2 mei zal de game verschijnen voor Xbox One, Xbox Series X/S en PC.

Populair Nieuws