Final Fantasy 7 onthult nieuwe samenwerking

News
woensdag, 01 februari 2023 om 20:30
final fantasy vii remake yuffyf1614675982
Final Fantasy VII is inmiddels 26 jaar oud is. De game is een van de meest geliefde spellen ooit en de maker van de game (Square Enix) geeft ons steeds nieuwe ervaringen uit de Final Fantasy-wereld. Dit kan zijn door middel van een compleet nieuwe game of een oude game in samenwerking met een andere bestaande game.
In de nieuwe game kunnen spelers van Final Fantasy VII locaties en vijanden uit de game verwijderen. Dit komt door een DLC-samenwerking, Square Enix zegt dat de Midgar Special Request de DLC zal belasten met het schoonmaken van dingen als Sevent Heaven en de Guard Scorpion.
Momenteel is er nog geen releasedatum aangekondigd. De nieuwe samenwerking kan als een schok komen voor Final Fantasy-fans, het zal de tweede grote franchise die in PowerWash Simulator vertegenwoordigd zal zijn. Square Enix onthulde eerder afgelopen maand de koppeling met de Tomb Raider-franchise, dit zorgt ervoor dat spelers Croft Manor kunnen schoonmaken samen met de schatten die Lara Croft heeft ontdekt.
final fantasy originf1640944479
Wij hopen dat de DLC leuk is voor PowerWash Simulator en de Final Fantasy VII-fans. De Populariteit van de vorige game kan nieuwkomers overtuigen om PowerWash Simulater uit te proberen. PowerWash simulator debuteerde vorig jaar op pc en Xbox-platforms en het heeft een trouwe aanhang gevonden en veel lof opgeleverd.
De titel staat gepland op PlayStation 4, PlayStation 5 en Nintendo Switch op 31 januari, de timing kon niet beter.