Venom 3 officieel bevestigd door Marvel

News
woensdag, 08 december 2021 om 13:30
venom let there be carnage st 3 jpg sd high copyright c2021 ctmg c 2021 marvelf1634899932
Goed nieuws voor Marvel fans, er wordt namelijk al gewerkt aan Venom 3. De tweede film in de reeks heeft blijkbaar goede zaken gedaan in de bioscoop.
Volgens producent Amy Pascal wordt er al gewerkt aan Venom 3. In de film zal de titelfiguur opnieuw gespeeld worden door Tom Hardy. Het goede nieuws van een derde Venom film werd bekendgemaakt in een interview met Collider. Pascal is overigens niet nieuw in de Marvel business, ze heeft ook meegewerkt aan de nieuwste Spider-Man No Way Home film. Pascal liet wel weten dat ze nu voornamelijk druk zijn met deze Spider-Man film, maar dat er ondertussen voorbereidingen worden gemaakt voor Venom 3.
Venom was voor het eerst te zien in 2018, waarin deze anti-held gespeeld werd door Tom Hardy. Het vervolg daarop, Venom: Let There Be Carnage, is enorm goed ontvangen door het publiek en heeft al 483 miljoen dollar opgehaald in bioscopen. De tweede Venom film is dan ook meteen een goede film om verder op te bouwen, en gooit de deuren open naar meer mogelijkheden. Venom 3 bijvoorbeeld, maar het zou zelfs kunnen dat Venom te zien is in de nieuwe Spider-Man film.

Welke Marvel films staan nog meer op de planning?

Onlangs is bekendgemaakt dat er al gewerkt wordt aan een vervolg op Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, en nu krijgen we te horen dat er ook al een Venom 3 in de maak is. Het belooft een mooie tijd te worden voor Marvel fans, aangezien ook een nieuwe Spider-Man op de planning staat en een nieuwe Doctor Strange film. De Spider-Man film komt binnenkort uit, maar op de nieuwe Doctor Strange film moeten we nog even wachten tot 2022.