Scoor F1 22 nu op PS4 en PS5 met dikke korting!

News
woensdag, 15 maart 2023 om 9:30
f1 22 headerf1654600328
Het nieuwe Formule 1 seizoen is van start gegaan. Wil je de actie zelf meebeleven en als Verstappen of Leclerc over de F1 circuits razen? Dat kan nu extreem voordelig op de PS4 en PS5, daar is de game met enorme korting te scoren!
Na een korte winterstop is het nieuwe F1-seizoen eindelijk van start gegaan. Terwijl de F1 bolides in Bahrein en Jeddah hun rondes over het asfalt draaien begint het ook bij de fans te kriebelen. Wat is er nu mooier dan zelf achter het stuur van een snelle Formule 1 wagen te kunnen kruipen? In het echte leven is dat voor slechts weinigen weggelegd, maar virtueel, dat kan wél!
Met F1 22 van Codemasters kan je het successeizoen van Max Verstappen nog eens dunnetjes overdoen en zelf het life in the fast lane ervaren. Dat kan nu zelfs heel voordelig. In Sony's digitale winkel is de lente-sale van start gegaan en F1 22 is één van de meest afgeprijsde games. Nog nooit eerder was de game zo voordelig te scoren.
De PS5 versie was oorspronkelijk 10 euro duurder dan de PS4 versie, maar daar is nu met de enorme korting niet veel meer van over. Dit is dus het perfecte moment om de game te scoren! Let wel op, deze aanbieding geldt tot 30 maart 2023.

Scheuren als een F1-coureur

In onze review scoorde F1 22 een zeer nette 8. Dit hadden wij over het nieuwste deel in de Formule 1-franchise te zeggen.

“F1 22 kan terugvallen op een solide basis die Codemasters nog eens verder heeft uitgebouwd. De carrieremodi staan als een huis en ook online is genoeg te beleven. Met de nieuwe opties voelt een Grand Prix ook nog een stukje realistischer aan, helemaal als je een VR-bril opzet. F1 22 is dus zeker niet de revolutie waar spelers misschien op hadden gehoopt, maar voor Formule 1-fans is er genoeg om je mee te vermaken dit jaar.”