Veel extra beloningen voor Free Roam Events in Red Dead Online deze week

News
woensdag, 15 april 2020 om 10:05
red dead online 4 14 2020 image 1f1586937298
De online wereld van Red Dead Redemption 2 heeft meer te bieden dan alleen de verhaallijn en competitieve PvP-potjes. Wil je aan de slag met diverse evenementen, dan kan je een Free Roam Event starten. Deze week is dat al helemaal de moeite waard!
Wil je een diverse modi in Red Dead Online vinden, dan is er geen betere optie dan de Free Roam Events. De evenementen verschillen van aangepaste PvP-modi zoals Railroad Baron tot aan het uitdagen wie de meeste vissen kan vangen in een bepaald tijdsbestek. Voor iedereen is er wel iets te vinden en deze week wordt het ook zeker aangemoedigd. Spelers krijgen namelijk vijftig procent meer dollars, ervaringspunten en goud.
Iedereen die bovendien een Free Roam Event voltooid, krijgt een coupon voor vijftig procent korting op een Coat onder Rank 15. Daar blijft het niet bij, want elke speler die aankomend weekend inlogt in het digitale Wilde Westen, zal binnen 48 uur een gratis Ability Card in ontvangst mogen nemen.

Vechten op een gevangeniseiland

Liefhebbers van Alcatraz kunnen deze week ook feestvieren. De Random Weapon variant van Last Stand krijgt namelijk tijdelijk een nieuwe locatie om te strijden tot de dood: het gevangeniseiland Sisika Penitentiary. De winnaar mag meteen een mooie cel uitkiezen om zijn straf voor moord en doodslag uit te zitten.

Populair Nieuws